UGRÓDESZKA Médiaklub - Ha Igazán Magasra Vágysz!
UGRÓDESZKA
     
Hírek
     
Cikkek
     
Programjaink
     
Galéria
     
Rólunk írták
     
Támogatóink
     
Impresszum
     
Ezt nézd meg
     
modulnev
     
Média7 - 2007

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

A melegfront sem állította meg a médiapalántákat!

timi  2007.07.22. 14:24
A terem teli fiatal információra éhes fiatalokkal. Az előadó szerepében a zenecsatorna egyik műsorvezetője, ölében kutyájával. A meleg ellenére mindenki maximális odafigyeléssel jutalmazza a közvéleményt igencsak megosztó srácot. Az egyik tanítványomra nézek, akiről tudom, hogy Steiner Kristóf a kedvence és alig várta a találkozást. Szó szerint elállt a lélegzete, hatalmas csillogó szemekkel ült és figyelt.

Média7 2007 pályázat - EREDMÉNY!!!

ugrodeszka  2007.06.26. 00:50
Itt olvashatod a nyertesek, valamint a különdíjasok nevét! :)

Nagyelőadók!

Timi  2007.06.12. 23:19
És tádám! Itt következik az ismert előadók listája, akiket közösen faggathattok majd a beszélgetséek folyamán!!! - Nézzétek folyamatosan, mert a tárgyalások függvényében naponta frissül a lista! CSAK A BIZTOS ELŐADÓK KERÜLNEK FEL!!!!

Televízió - Média7 2007

Timi  2007.06.05. 21:25
Vezetők, elődók, infok. - A tovább gombra kattintva új infok a csoporttal kapcsolatosan, valamint minden csoportelőadó bemutatkozik! A csoport tagjai számára KÖTELEZŐ! Figyelem: folyamatosan bővül!!!

Rádió - Média7 2007

Timi  2007.06.05. 21:25
Vezetők, elődók, infok. - A tovább gombra kattintva új infok a csoporttal kapcsolatosan, valamint minden csoportelőadó bemutatkozik! A csoport tagjai számára KÖTELEZŐ! Figyelem: folyamatosan bővül!!!

Írott sajtó - Média7 2007

Timi  2007.06.05. 21:22
Vezetők, elődók, infok. - A tovább gombra kattintva új infok a csoporttal kapcsolatosan, valamint minden csoportelőadó bemutatkozik! A csoport tagjai számára KÖTELEZŐ! Figyelem: folyamatosan bővül!!!

Média7 2007-ben is a Forrásban

Timi  2007.05.29. 01:14
Fő tevékenységeink a gyermek és ifjúsági korosztály hasznos szabadidő-eltöltésének segítése, önálló kezdeményezések támogatása, környezeti nevelés, a művészi fejlődés elősegítése, játszóházak, fesztiválok, versenyek szervezése, táborok, szakkörök, állandó közösségek színvonalas működtetése, nagyrendezvények, túrák, sportrendezvények, módszertani találkozók, művészeti fesztiválok szervezése és lebonyolítása, városi gyermeknap, civil szervezetekkel közös rendezvények és sok egyéb. - a tovább gombra kattintva képeket láthatsz a tábor helyszínéről

Infok a befizetésről!

Timi  2007.05.28. 17:40
A jelentkezési lapon olvashattad, hogy a részvételi díjat utalással juttathatod el hozzánk. Az alábbiakban leírjuk, mi módon teheted ezt meg!

Bemutatkozik a főszervező!

Timi  2007.05.22. 13:05
Hiányoltátok. Itt van! Bemutatkozik a tábor főszervezője is. Továbbra is várjuk a jelentkezőket!!!!

Bemutatkoznak III.

Timi  2007.05.20. 20:21
A végére a két írott sajtós csoportvezető maradt. Ismerkedjetek meg velük is! :)

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

     
Minden, ami Média7


     
Névnap

     
Szerinted?
Lezárt szavazások
     
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Intreaktív
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK