UGRÓDESZKA Médiaklub - Ha Igazán Magasra Vágysz!
UGRÓDESZKA
     
Hírek
     
Cikkek
     
Programjaink
     
Galéria
     
Rólunk írták
     
Támogatóink
     
Impresszum
     
Ezt nézd meg
     
modulnev
     
Ti írtátok

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Csábítás mesterfokon

Timi  2007.12.12. 14:46
Fiatal korban sokszor nem merjünk felvállalni érzelmeinket. Tetszett egy fiú, de csak suliba menet titokban nézhetted, mert nem merted megszólítani. Biztosan veled is történt már meg hasonló eset. Pirner Alma három éve megalapította hazánk első sztriptíz és chippandale iskoláját, ahol korhatár nélkül mindenki megtanulhatja a csábítás fogásait, ami egyben önbizalom növekedéssel is párosul. Az elismert táncosnővel beszélgettem elért eredményeiről, valamint az iskolás éveiről…

Ha péntek, akkor nyolc kerék

Timi  2007.12.12. 14:40
Péntek este egyik barátnőmmel találkoztam a Nyugatinál. Már többször nyugtáztam, ha a legszélsőségesebb formákat akarom megtalálni, ez a legjobb hely… Aznap este is így volt ez. Az embertömegben hirtelen megpillantottam egy nyolc keréken guruló embert, ami önmagában hétköznapi dolog. Ám az említett srác fején egy hatalmas lámpa éktelenkedett; nem tudtam eldönteni, hogy a maga formaegyes tempójában embereket akar gázolni, vagy éppen késésben van az éjszakai barlangászásról.

Hazai szuvenírt ad Zidane-nak

Timi  2007.05.31. 11:24
Tizenegy évesen élete legnagyobb élményét gyűjtheti be Tót Barna. A kiskörei tanuló társával együtt pályázott a Danone gyerekeknek kiírt focikupa mini sportriporter versenyére.

Kik azok a paparazzók?

F. Judit  2007.05.09. 18:48
A paparazzókat sokan sokféleképpen hívják. Lesifotósok, kukkolók, keselyűk, szenzációhajhászok, piócák, és még sorolhatnám. Ezek az emberek már számos hírességnek okoztak fejtörést, mivel ügyességüknek köszönhetően sokszor kopromittáló képeket készítettek egy-egy sztárról, ami rossz fényt vetett rájuk.

Az igazi szerelem

Tót Barna  2007.05.06. 22:20
Amikor megszülettem, apukám bőrfocit vett nekem. Édesapám és bátyám is focista, nálunk a családban mindig mindenki focizik, így én is. Amióta megtanultam járni, azóta rúgom a labdát. Öt éves koromban már az óvoda focicsapatával meccsekre is jártunk.

Találkozunk 2012-ben

Timi  2007.05.03. 12:00
Az elmúlt két hétben rengeteg kirakatban megjelentek az iskolák tablói. Eddig minden évben kívülállóként csodáltam a szebbnél szebb alkotásokat. Idén minden más. Állok a tablónk előtt és az elmúlt négy évre gondolok.

A westernfilmek távol állnak tőle

Timi  2007.04.19. 21:37
Csak szex és más semmi, Szabadság, szerelem. Két igen eltérő témájú film, egyvalami azonban mégis közös bennük. Mindkettőt Goda Krisztina rendezte.

Ki nyeri a brüsszeli utazást?

Timi  2007.04.07. 00:46
NFT, ÚMFT, ESZA, ROP és még sorolhatnék kismillió hasonló rövidítést. Nem csodálkozom, ha ezek a mozaikszavak elsőre nem mondanak sokat. Elárulom, hogy mind-mind az Európai Unióval kapcsolatos kifejezések. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség januárban meghirdetett egy országos diákújságíró-pályázatot, melyen egy négynapos képzést lehetett nyerni. A program minden költségét az EU finanszírozta.

Spanyol album a Bronxi Dívától

F. Judit  2007.03.27. 21:59
Jennifer Lopez két év hallgatás után, új lemezzel rukkolt elő. Az album érdekessége azonban, hogy csak spanyol nyelvű számok hallhatóak rajta.

Bibliai rejtélyek nyomában a Paradicsomtól Jézusig

F. Judit  2007.03.09. 19:30
Zavaczki János ismert publicistája a hazai ezoterikus szakirodalomnak. A szerző könyve különleges, elgondolkodtató, és vallási berkekben talán megbotránkoztató. De ez nem olyan, mint a Da Vinci-kód.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

     
Minden, ami Média7


     
Névnap

     
Szerinted?
Lezárt szavazások
     
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Intreaktív
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK