UGRÓDESZKA Médiaklub - Ha Igazán Magasra Vágysz!
UGRÓDESZKA
     
Hírek
     
Cikkek
     
Programjaink
     
Galéria
     
Rólunk írták
     
Támogatóink
     
Impresszum
     
Ezt nézd meg
     
modulnev
     
Ti írtátok
Ti írtátok : Bibliai rejtélyek nyomában a Paradicsomtól Jézusig

Bibliai rejtélyek nyomában a Paradicsomtól Jézusig

F. Judit  2007.03.09. 19:30

Zavaczki János ismert publicistája a hazai ezoterikus szakirodalomnak. A szerző könyve különleges, elgondolkodtató, és vallási berkekben talán megbotránkoztató. De ez nem olyan, mint a Da Vinci-kód.

Mivel ez a könyv a Biblia rejtélyeit kutatja, és eltitkolt tényeket tár fel, egy szokatlan, és egyben fura köntösbe burkolva. Miért mondom, hogy fura? Nos amikor a Könyvek könyvét idegenek létezésével kötik össze, az csakis fura lehet...

 

A szerző az Ószövetséget, az Újszövetséget, és az Apokrif írásokat tanulmányozza, és azok rejtélyeit kutatja. A sorok között olvas, és fedi fel a Biblia különböző történeteinek legnagyobb titkait a Paradicsomtól egészen Jézus feltámadásáig.

 

A könyvet rengeteg idézettel színesíti, és teszi még izgalmasabbá, az olvasó számára. Igyekszik egyfajta személyes kontaktust kialakítani az olvasóval, és mintegy képzeletben kívánja végig kalauzolni az olvasókat a könyvön.

Aki életében egyszer elolvasta a Bibliát, annak ezt a könyvet is el kell olvasnia, mert elképzelhető, sőt biztos vagyok benne, hogy olyan titkokat tud meg, ami megváltoztathatja a Bibliáról alkotott képét. A Könyvek könyvét egy egészen más szemszögbe helyezi át az író. Nem üres fecsegések, és kitalációk kaptak helyet, hanem bizonyítékokkal alátámasztott tények. A meghökkentő, és néhol talán botrányosnak is nevezhető írás, egyaránt élvezhető lehet vallásos, és nem vallásos embereknek, olyanoknak, akik kedvelik az ezotériát, és azoknak is, akik nem.

 

Egyszóval A Biblia titkai című könyvet mindenkinek ajánlom!

     
Minden, ami Média7


     
Névnap

     
Szerinted?
Lezárt szavazások
     
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Intreaktív
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!