UGRÓDESZKA Médiaklub - Ha Igazán Magasra Vágysz!
UGRÓDESZKA
     
Hírek
     
Cikkek
     
Programjaink
     
Galéria
     
Rólunk írták
     
Támogatóink
     
Impresszum
     
Ezt nézd meg
     
modulnev
     
Tagjaink

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Horváth Vanda

vanda  2006.03.25. 13:59
Ha a saját szememmel végig kellene néznem az elmúlt 14 év eseményeit, többet tudnék mesélni, mint Rémusz bácsi (pedig nála nem ismerek jobbat), hiszen velem mindig történik valami...

Varga Beáta

vargabea  2006.03.13. 17:58
Varga Beáta vagyok. Szegeden születtem és itt is élek. Szegeden tanulok és élem izgalmasabbnál izgalmasabb napjaim. 17 éves vagyok és úgy vélem, minden lében kanál embert tisztelhetsz bennem. :)

Dobák Zoltán

zolee  2006.03.04. 21:42
Üdv! Zolee vagyok! Engedd meg, hogy néhány szót szóljak szerény személyemről! (Azta, ez aztán az allitaráció!) 1988-ban születtem, és a családi fotóalbum egyes darabjai alapján már igen korán jelentkezett a vonzalmam a rádiózás és a zene irányába.

Masszi Fanni

fanney  2006.02.25. 20:46
I am Fanni, Masszi Fanni. Tulajdon képen nagyon zavarban voltam, hogy mit is írhatnék magáról, de végül is, összekapartam ezt a bemutatkozót. Szerényen végeláthatatlan jótulajdonságaimból egy-kettő: elég őszinte vagyok és bevállalós.

Le Virág Mai Lan

cingár  2006.02.25. 16:16
Egy 12 éves lány vagyok, aki Pécsen lakik. Nincs bennem semmi extra. Szeretem a rockot, a beat zenét, és egy pár funky, és punk számot. Imáom az internetet, függő vagyok.

Vajda Ágota

agota  2006.02.25. 15:02
Jelenleg 4 pszichológust ismerek, de megnyugtatásul nem mindegyik velem foglalkozik. Először kicsit magamról mesélek, hogy legyen kiinduló pontja az egésznek!

Beretka Sándor

sanyacsakegyvan  2006.01.12. 20:36
Elkerülve azt az nagyon divatos, de már évekkel ezelőttről agyonunt közhelyet, hogy ez meg ez vagyok, ekkor meg ekkor láttam meg a napvilágot (ez a legdurvább). Valahogy, valahol azért mégis felbukkantam a földön. Téves nézet az, hogy van értelmes élet a földön, mert én is csak úgy ugrottam be.

Szabó Andi

Andi  2006.01.08. 09:41
Szabó Andi egyik cikkét már olvashatjátok lapunkon... Igen, ő az, aki találkozott Motoyával... :) Olvassátok el bemutatkozóját, hogy még többet megtudjatok róla! :)

Mutatkozz be Te is!

ugrodeszka  2005.12.17. 15:03
Szerezz új ismerősöket! Mutatkozz be oldalunkon!

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

     
Minden, ami Média7


     
Névnap

     
Szerinted?
Lezárt szavazások
     
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Intreaktív
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK